Poslední dvě DLC pro Resident Evil 7: Biohazard se postarají o pořádně strašidelné Vánoce
zdroj: tisková zpráva

Poslední dvě DLC pro Resident Evil 7: Biohazard se postarají o pořádně strašidelné Vánoce

6. 9. 2017 14:38 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Hororovce Resident Evil 7: Biohazard se po letech podařilo navrátit lesk zašlé, skomírající sérii. Pochvaly nepadaly jen ze stran kritiků a hráčů po celém světě, ale i Vilém si recenzování náležitě užil a hru ohodnotil skvělou osmičkou. Capcom navíc nezůstal jen u původní hry, ale přichystal i několik DLC, z nichž poslední dvě vyjdou letos před Vánoci po boku kompletní, zlaté edice.

Zatím se Resident Evil 7: Biohazard rozrostla o dva přídavky Banned Footage Vol.1 a Banned Footage Vol.2, které do hry přidaly nové herní módy (včetně karetní hry) a také příběh sledující zešílení ústřední rodiny. Slíbena byla ještě další dvě DLC, která netrpělivě vyhlížejí především majitelé season passu.

První z nich s názvem End of Zoe logicky sleduje osud dcery rodičů Bakerových, představuje nová, jistě velice děsivá monstra a protáhne vás zatuchlými oblastmi močálů. Druhé a z hlediska hry poslední DLC Not a Hero uvede pro sérii známého BSAA vojáka Chrise Redfielda. Ten se po událostech původní hry vrhne pod záštitou New Umbrella proti rozšiřujícímu se nebezpečí. I zde narazíte na dříve neviděné hrozby a celé to může skončit jen dvěma způsoby – výhrou nebo prohrou.

zdroj: Archiv

Jak to se Zoe a Chrisem dopadne, se dozvíte 12. prosince. Zatímco DLC Not a Hero bude zcela zdarma pro všechny majitele libovolné edice hry Resident Evil 7: Biohazard, s End of Zoe už Capcom tak štědrý nebude. Zato vám dává hned tři možnosti, jak se k němu dostat. Pokud vlastníte pouze základní hru (s případnými přikoupenými Banned Footage), pak si připravte 15 eur.

Pokud jste na začátku sáhli po season passu, pak se vám i End of Zoe objeví v knihovničce „zdarma“. A je tu ještě jedna možnost, určená především pro stále nepolíbené. Ve stejné datum totiž vychází zlatá edice hry, která v sobě za jednu zatím neupřesněnou cenu ukrývá základní hru včetně úplně všech DLC. Proč mít Vánoce zas a znovu v klidu a míru, když je můžete prožít ve strachu a nejistotě? Nebojácní PSkáři mezi vámi si to vše mohou navíc užít ve virtuální realitě. Takže 12. prosince to vypukne.

Nejnovější články