Poslední sezóna adventury The Walking Dead se přesouvá na Epic Games Store
zdroj: tisková zpráva

Poslední sezóna adventury The Walking Dead se přesouvá na Epic Games Store

21. 12. 2018 12:38 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Třetí epizoda Broken Toys titulu The Walking Dead: The Final Season konečně vyjde 15. ledna příštího roku. Nicméně pokud jste zvažovali její koupi na Steamu, pak vás nové vývojové studio Skybound Games pořádně zklame. Příběh totiž pokračuje z hlediska PC exkluzivně na novém Epic Games Storu.

Pokud jste si na Steamu předplatili season pass, tedy přístup ke všem epizodám závěrečné sezóny dlouhotrvající adventurní série The Walking Dead, pak nemusíte mít strach. Zbylé dvě epizody dostanete, ale noví zákazníci mají na Steamu utrum. Zajímá-li vás vyvrcholení celé ságy, musíte do Epic Games Storu.

Ale ne teď. Je to bizarní situace. Na Steamu je demo, ale nemáte možnost koupit žádnou z epizod poslední sezóny. The Walking Dead: The Final Season – Season Pass se nyní objevil v nabídce Epic Games Storu, ale zatím nejde koupit.

Pokud si chcete dát první dvě epizody, musíte buď počkat nejpozději do 15. ledna, kdy má vyjít předposlední díl skládačky, nebo se odebrat na libovolnou z trojice konzolí. A pokud máte otázky ohledně přenositelnosti vašich rozhodnutí (půjde to s cloudem), pokračování vývoje dalších zrušených značek Telltale (neplánuje se), zda budou krabicovky (možná) a dalších témat, odpovědi naleznete v oficiálním videu s dabérkou Clementine:

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články