Postapokalyptické The Last of Us u nás vyjde i s českými titulky
zdroj: tisková zpráva

Postapokalyptické The Last of Us u nás vyjde i s českými titulky

2. 5. 2013 11:24 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Skvělá zpráva pro všechny, kteří se necítí ohledně angličtiny jistí v kramflecích a těší se na survival postapokalyptický horor The Last of Us. Sony jej bude u nás distribuovat ve verzi s českými titulky a podle toho, co jsme zatím mohli vidět, v téhle hře půjde o dialogy stejně jako o plížení před smrtícími clickery. Je totiž zcela zřetelné, že The Last of Us nebude jen o houbových zombících, ale i o proměně společnosti „po konci světa“, což s sebou ponese asi sofistikovanější dialogy, než běžné zombie fláky.

V Čechách a na Slovensku hra vychází 14. června v několika edicích. Ta standardní vyjde na 1599 Kč a najdete v ní... hru. Za 1999 Kč už ale budou dvě speciální edice Ellie a Joela, kde kromě hry najdete artbook, komiks, skin pro vás Dualshock (podle typu edice bude na skinu daná postava) a virtuální skin Sackboye Ellie a Joela do LBP. A to není vše.

Kromě toho u nás vyjde i bundle s konzolí PS3 500GB, který vyjde na 7 590 Kč. Sony ale na český trh pustí i spoustu bonusových dárků, které se objeví ať už ve formě dárků u předobjednávek a nebo speciálních cen. Kromě mikin, kšiltovek a nebo lahví na pití by se u nás mělo objevit pár kusů limitované sošky Joela a Ellie, která vypadá opravdu krásně.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články