Pozor, lovec! V simulaci Natural Instincts učíte zvířata, jak přežít
zdroj: tisková zpráva

Pozor, lovec! V simulaci Natural Instincts učíte zvířata, jak přežít

3. 12. 2019 10:24 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kdo ví, kde bychom byli bez základních instinktů. Pomáhají nám přežít v tomto divokém světě, i když my lidé je už nepotřebujeme tolik jako zvířecí obyvatelé svěžích lesů, vyprahlých plání a promrzlých ostrovů. Život tam venku, kde nebohou laň ohrožují vlci i lidé, je drsný, ale vy jí můžete pomoct. Nebo uškodit.

Simulace Natural Instincts vás postupně provede šesti biomy, ve kterých budete čelit novým výzvám při pečování o různé zvířecí druhy. V evropských lesích dostanete moc ovlivňovat životy zajíců, divokých prasat, jelenů a vlků, v Africe se zhostíte lvů a v Antarktidě tučňáků.

Zvířata mají svou hlavu a zažité rituály, nicméně vy je můžete popostrčit směrem k jezírku, kde se napojí, pomůžete jim vyhledat potravu, ulovit jinou zvěř, ale také se vyhnout nepříznivým podmínkám. Někde vás potrápí sucho, jinde lovci a rušná silnice.

zdroj: Archiv

Zvířata se od vás učí, takže se nebojte, že byste museli neustále řídit jejich kroky. Jakmile jednoho jedince naučíte postavit se na vlastní nohy, už vás nebude potřebovat. Tedy ne neustále. Když narazí na novou překážku, otočí se na vás se smutnýma očkama.

Přežití smečky či stáda je každopádně ve vašich rukou. Dokonce můžete ovlivnit růst populace zvířat pářením jedinců. Hru potáhnou kupředu výzvy založené vesměs na snaze udržet jistý druh při životě. Zároveň si díky ní uvědomíte, jaký dopad má rozvoj lidstva na říši zvířat, pokud jste do těchto končin v myšlenkách ještě nezavítali.

Natural Instincts zatím nemá datum vydání, ale můžete ji sledovat na Steamu. Další platformy zatím nejsou oznámené.

Nejnovější články