Právníkem navěky: Phoenix Wright se na 3DS vrátí na podzim
zdroj: tisková zpráva

Právníkem navěky: Phoenix Wright se na 3DS vrátí na podzim

13. 5. 2013 20:09 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Uřvaný právník s kohoutím účesem a kohorta jeho spolupracovníků, protivníků, a samozřejmě i fousatý soudce, se vrací. Letos na podzim vyjde v Evropě další díl v bezvadné detektivní sérii Phoenix Wright: Ace Attorney, který s podtitulem Dual Destinies nabídne vůbec poprvé moderní 3D zpracování, kterým si ale ve skutečnosti nejsem ani trochu jistý.

Zvyk je železná košile, což o parádní grafické stylizaci předchozích Phoenix Wright her platí dvojnásob. Za přechodem na moderní zpracování je však v prvé řadě třeba vidět snahu o posun v oblasti herních prvků, čímž jsou myšleny metody vyšetřování a výslechu – sbírání a zkoumání důkazů, konfrontace svědků, hledání skrytých vodítek atd.

Příběh se odehrává osm let po posledním vystoupení Phoenixe Wrighta před soudem a bojovat se bude proti Gaspenu Payneovi, mladšímu bratru Winstona Paynea, kterého možná znáte předchozích dílů v sérii.

Po bok Phoenixe se postaví Apollo Justice známý ze čtvrtého dílu, který vyšel před pár lety pro DS, potažmo psychoanalytička Athena Cykes. Právě skrze její unikátní schopnost se součástí soudních bitev stane zjišťování psychického stavu svědků a porovnávání zjištěné nálady s jejich tvrzením, aby se zjistilo jestli lže, něco skrývá a tak dále.

...

O Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies do podzimu, kdy má hra v Evropě vyjít, určitě ještě uslyšíme. Prozatím nasajte atmosféru z traileru a screenshotů. A bez námitek, prosím!

Nejnovější články