Předplatitelé Xbox Games with Gold budou v srpnu šermovat a závodit
zdroj: Ubisoft

Předplatitelé Xbox Games with Gold budou v srpnu šermovat a závodit

30. 7. 2018 11:34 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Ve věčné studené válce dvou úhlavních konzolí jsou vojenské operace nahrazeny exkluzivními hrami, příslušenstvím jako virtuální realita nebo pohybové senzory, a pak také měsíčním předplatným. PS Plus i Games with Gold měsíc co měsíc nabízejí hry „zdarma“, a nejinak tomu bude i v srpnu. Microsoft si pro své věrné připravil čtyři nové kousky, a kromě nich ještě příjemnou slevu.

Čestné místo si pro sebe tentokrát ukradly závody Forza Horizon 2 a bojovka For Honor. Paralela je evidentní. Pro své toulky Itálií a jižní Francií si můžete vybrat jedno ze tří úvodních aut. Toyota Supra představuje japonského samuraje, BMW Z4 vznešeného německého rytíře, a Chevrolet Camaro… No, říká se, že Vikingové pod vedením Leifa Erikssona byli první Evropané v Americe, tak to vlastně taky docela sedí.

Vašek Rybář dal Forze Horizon 2 ve své recenzi devítku, tedy se dá myslím dost bezpečně prohlásit, že milovníci řvoucích motorů a smrdutých pneumatik si zde přijdou na své. For Honor sice měla své problémy a jednu dobu to vypadalo, že skončí zapomenutá někde v hladomorně, ale nové updaty včetně dedikovaných serverů z ní udělaly mnohem lepší zážitek, a navíc se chystá velké čínské rozšíření.

Jako obvykle se nezapomíná ani na majitele minulé generace konzolí. Na Xbox 360 si užijete dvě hry (obě si můžete zahrát i na Xbox One skrze zpětnou kompatibilitu), a to hororovou, i když vlastně možná spíš akční střílečku Dead Space 3 a kreativní adventuru Disney Epic Mickey 2: The Power of Two, která si od Aliny v recenzi odnesla krásnou… čtyřku. Hmm, lákavé.

Členství v Xbox Live Gold, za které kromě měsíčního přídělu her dostanete ještě speciální slevy a získáte přístup k multiplayeru, si můžete po dobu tří dnů pořídit o něco levněji. Tříměsíční předplatné stojí 200 Kč namísto obvyklé pětistovky. To roční pak seženete za tisícovku (původní cena je 1 500 Kč).

zdroj: Vlastní

zdroj: Archiv

Nejnovější články