Předplatné konzolí v září: Hitman, Tekken, Batman a Darksiders
zdroj: Rocksteady

Předplatné konzolí v září: Hitman, Tekken, Batman a Darksiders

30. 8. 2019 15:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nový měsíc je za dveřmi, což v případě předplatného her na konzolích znamená čerstvou várku více či méně zajímavých titulů. PlayStation se opět dočká dvou kousků, zatímco na Xboxu dostanete tradiční čtyři hry.

PlayStation Plus

Pokud se chystáte na Darksiders Genesis a ještě jste se třeba nesetkali s touto sérií, můžete do ní naskočit jejím třetím dílem už 3. září. Ale pozor, nejde o vyloženou pecku, což vám vysvětlí Pavel Skoták ve své šestkové recenzi. Darksiders III je podle něj chvilku nahoře a chvilku dole, přináší radost a výzvu, ale také nudu a frustraci. Ale když už si to Plusko platíte, tak si brzy uděláte vlastní obrázek.

Zato druhá hra v nabídce je obecně považovaná za mnohem kvalitnější. Poslední díl série s temným rytířem Batman: Arkham Knight dorazí ve stejný den a uvrhne vás do nitra Arkham City. Po tomto finále stále marně čekáme na to, co právě teď vzniká v kancelářích Rocksteady.

Games with Gold

Xbox to má jako vždy o něco složitější s tím, od kdy do kdy bude ta která hra dostupná v rámci předplatného. Do dvou ze čtveřice se pustíte už v neděli 1. září. Jmenovitě jde o kompletní sezónu Hitmana, která dala vzniknout našemu LongPlayi, v němž pokračujeme dodnes s dalším dílem série. Hitman bude k mání až do konce měsíce.

Druhá hra dostupná o tomto víkendu vydrží jen do půlky měsíce a jde o střílečku Earth Defense Force 2025. Hry z tohoto světa vídáme v Games with Gold docela pravidelně. Od půlky měsíce do konce měsíce poběží možnost přihlásit se do nelítostných soubojů v mlátičce Tekken Tag Tournament 2.

Poslední hra bude dostupná od 16. září do 15. října a jde o opravdu zajímavý kousek We Were Here. Zvláštností této hry je nutnost hrát ve dvou hráčích online s pomocí mikrofonu. Každý z vás se totiž probudí v jiné části tajemného zámku (jeden v malé místnosti, druhý ve velkých chodbách) a je na vašich komunikačních schopnostech najít k sobě cestu a uniknout. We Were Here je první z několika podobných her, která je navíc zdarma na Steamu.

Nejnovější články