Premium Pass k Battlefieldu 1 dostanete příští týden zdarma
zdroj: tisková zpráva

Premium Pass k Battlefieldu 1 dostanete příští týden zdarma

5. 9. 2018 10:20 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Mnoho fanoušků Battlefieldu je s iterací z první světové tak spokojeno, že migraci k Battlefieldu V ani neplánují. Přestože ti skalní příznivci prémiový pass už nejspíš dávno vlastní, pro všechny ostatní majitele Battlefieldu 1 si DICE na příští týden schovává jedno příjemné překvapení. Během sedmi dní si totiž všechny dodatky budou moct vyzvednout, a to úplně zadarmo.

Je nutné podotknout, že DICE jednotlivé expanze k Battlefieldu 1 už jednou rozdávalo, a to v průběhu několika týdnů. Pokud jste ho tehdy náhodou nehráli anebo vám některé z nich utekly, máte jedinečnou možnost získat je zdarma všechny najednou.

zdroj: Vlastní

Dodatky They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides a Apocalypse v součtu obsahují šestnáct map a nespočet nových vozidel, zbraní a operací, což vás jistě zabaví minimálně do té doby, než vyjde Battlefield V. Nebo možná i dlouho potom.

Druhoválečný Battlefield se připomíná ještě šestiminutovým videem, které do detailu představuje osm zbrusu nových i starých známých módů. Kromě nich se v něm mluví i o větších kampaních Grand Operations, které se odehrávají během několika dní a reprodukují reálné válečné operace, nebo o speciálním battle royale módu Firestorm pro 64 hráčů.

zdroj: Archiv

Většinu zmíněného si můžete vyzkoušet v rámci otevřené bety, o které jsem psala předevčírem, a to do 11. září, což je shodou okolností den, odkdy DICE zdarma rozdává prémiový pass pro Battlefield 1. S cenovkou s hezkou kulatou nulou ho můžete získat až do 18. září, a to na všech třech platformách.

Nejnovější články