Při hraní What Remains of Edith Finch prožijete nešťastné osudy celé rodiny
zdroj: tisková zpráva

Při hraní What Remains of Edith Finch prožijete nešťastné osudy celé rodiny

7. 12. 2014 1:45 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Her zaměřených na osobní příběh hlavních či vedlejších postav je zoufale málo. Strašně málo. Gone Home, Unfinished Swan, Vanishing of Ethan Carter a dál? Nic moc, i když dnes přibyl další kandidát s názvem What Remains of Edith Fitch. Hra od tvůrců Unfinished Swan působí z videa poněkud hororově, ale jak tvůrci upozornili během PlayStation Experience, skutečnost je krapet jiná. Podívejte se sami.

What Remains of Edith Finch je série životních příběhů členů jedné rodiny (od roku 1900 do součanosti), které vždy končí smrtí daného protagonisty. Edith, jako hlavní postava, však tímto způsobem zjevně poznává, proč se její rodiny drží smůla natolik, že je poslední živý člověk toho jména.

zdroj: YouTube.com

Z dostupných informací, ani z prvního videa není jasné, k jakému žánru se What Remains of Edith Fitch vlastně hlásí, ale nedivím se. The Unfinished Swan rovněž nebyla žánrová hra, nýbrž sled odlišných herních situací, což jsem snad uvedl i někde ve dva roky staré recenzi. Vlastně by mi ale nevadilo, kdyby What Remains of Edith Fitch dopadla stejně jako Unfinished Swan. Bohužel se to ale dozvím, až za dva roky, protože What Remains of Edith Fitch vyjde až v roce 2016.

Nejnovější články