Příběh akční adventury My Eyes On You se přizpůsobí tomu, v co se rozhodnete věřit
zdroj: tisková zpráva

Příběh akční adventury My Eyes On You se přizpůsobí tomu, v co se rozhodnete věřit

30. 8. 2017 17:31 | Novinky | autor: Adam Homola |

V roli analytika FBI, agenta Jordana Adaliena budete po alternativním neon noir Chicagu a jeho předměstích nahánět tajemného muže v masce. Vzhledem k vaší analytické práci vás tak čeká spousta prozkoumávání prostředí, hledání indicií, stop a náznaků, které budou následně ovlivňovat váš další postup. Chystaná akční adventura My Eyes On You by sama o sobě mohla znít možná až příliš standardně, ale vývojáři z ukrajinského studia Storymind Entertainment na vás mají připravený jeden trumf. Příběh hry se bude dynamicky přizpůsobovat nejen vašim rozhodnutím, ale i tomu, čemu se rozhodnete věřit.

Tvůrci se chlubí především možností volby a svobodou rozhodování. V My Eyes On You se budete moct chovat a rozhodovat čistě racionálně a třeba se tak k něčemu doberete. Kdyby se vám ale nedařilo, není problém začít věřit okultním náznakům a posunout se na podstatně odlišnou, tajemnou cestu, která už nemá s racionální analýzou mnoho společného.

Po celou dobu se vám bude navíc příběh přizpůsobovat tak, aby reflektoval jak vaše rozhodnutí, tak to, čemu vlastně věříte a co naopak považujete za falešnou stopu. Nouze by neměla být ani o stresující situace. Ty mohou vyšponovat napětí až do míry, kdy budou hlavního hrdinu trápit halucinace ovlivňující i vaše schopnosti.

zdroj: tisková zpráva

Jak to bude celé přesně vypadat zatím nevíme – vývojáři vydali jen první teaser a na hru si asi ještě nějakou dobu počkáme. Víme zatím jen, že vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One, ale nemá ani přibližné datum vydání.

Nejnovější články