Přidaný singleplayer je pouze první z velkých novinek českého survivalu Novus Inceptio
zdroj: tisková zpráva

Přidaný singleplayer je pouze první z velkých novinek českého survivalu Novus Inceptio

10. 3. 2016 14:49 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Od představení českého titulu Novus Inceptio hra nabírá mezi fanoušky onlinovek víc a víc příznivců. Odezva byla pozitiní nejen u nich, ale i napříč médii a na to konto Martin Mastný v novém oznámení komunitě okolo hry děkuje, ohlíží se za dosavadními úspěchy a slibuje na hře pilně pracovat i v budoucnu. To znamená velké množství novinek, jimž vévodí nedávné přidání singleplayeru.

Mastný se v tiskovém prohlášení pozastavuje za dosavadním průběhem vývoje a kaje se za chyby, jež následovaly a koneckonců i předcházely vydání hry ve Steam Early Accessu. Většina z nich však byla zřejmě nutná a vycházela pouze z nezkušenosti dvoučlenného týmu skládajícího se tehdy z programátora a komunitního manažera pro Steam.

Prvotní problémy nakonec také přinesly nutný restart přístupu a obrat v dalším směřování vývoje. První vydělané peníze tehdy znamenaly velký závazek a následné ukončení vyvíjení hry po nocích a přesunutí do fáze vývoje na plný úvazek.

zdroj: Archiv

To mělo za následek velké množství oprav a především představení čistě offline módu nezávislého na herních serverech. Takto zásadní tah je však pouhým začátkem – projekt je naštěstí stále v černých číslech a to jen značí možnosti dalšího vývoje. Hra se prý prozatím prodává velmi dobře a pokud se v hledáčku hráčů udrží i nadále, nebude nic bránit v další expanzi jednotlivých herních součástí.

Těšit se zkrátka lze na velké věci. Ty dosavadní úspěchy si pak můžete prohlédnout v přiložené infografice. Vidíme tak nejoblíbenější předměty této survival hry i kde se nejlépe prodávala. Vidíme, že Česko do prodejů hry přispělo pěti procenty a že 80 % recenzí hráčů je pozitivních. Čtvrtina hráčů pak ve hře strávila přes deset hodin a celkem 814 hodin práce stál dosavadní vývoj hry. 

Novus Inceptio infografika early access zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články