Přidejte se do ligy Games.cz ve Fantasy Footballu EURO 2012
zdroj: tisková zpráva

Přidejte se do ligy Games.cz ve Fantasy Footballu EURO 2012

7. 6. 2012 14:34 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Sice tím narušíme tok zpráv z E3, ale holt ne celý svět se točí kolem herních výstav.

Zítra začíná fotbalové EURO a my jsme se rozhodli zase uspořádat soukromou ligu Games.cz, jako se stalo před pár měsíci ve stejné hře, jenom v Lize mistrů - i proto, že si o to někteří z vás psali. Pokud jste se jí zúčastnili, měl by vám sem fungovat stejný login. Fantasy Football najdete na těchto stránkách a abyste se dostali do naší soukromé ligy, použijte kód 345531-75560.


Pokud nevíte oč jde, vězte, že pravidla jsou jednoduchá. Doporučuji si je přečíst při registraci, ale ve zkratce – vybere ti tým z 15 hráčů ze všech týmů, které se dostaly na turnaj a podle toho, jak si v jednotlivých zápasech v reálu povedou (kolik obránci vybojuj míčů, zda mají brankáři čisté konto, kolik asistencí mají záložníci, kolik gólů dali útočníci atd) vždy dostanete za jedno herní kolo, které tvoří vždy jeden cyklus zápasů, odpovídající počet bodů.

Hra bude mnohem rychlejší, než bývala Liga mistrů, do měsíce je po EURO a tak nemusíte mít tak velkého pamatováka, ale zase bude třeba být pozorný a neprošvihnout přestupové momenty mezi koly, abyste tým oživili a nebo prostřídali podle nového soupeře. Na vítěze naší soukromé ligy opět čeká nějaká ta cena, nicméně hlavní je tady asi ta zábava a poměření svých analytických a manažerských schopností s dalšími hráči. Soupiska první kola se uzavírá už zítra, před výkopem zahajujícího mače, tak neváhejte.

A teď zase zpátky ke hrám a E3.

Nejnovější články