Přijďte na přednášku o úspěšných českých hrách Factorio a Space Engineers
zdroj: tisková zpráva

Přijďte na přednášku o úspěšných českých hrách Factorio a Space Engineers

19. 4. 2016 14:15 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Středa je den jako každý jiný, ničím zvláštní. Na Games si ji proto týden co týden ozvláštňujeme vysíláním podcastu Fight Club a jednou za čas i účastí na Game Dev Hub setkáních v Praze, kde se dozvídáme zajímavé informace o vývoji her přímo od jejich autorů. A v pořadí již sedmé setkání, které proběhne ve středu 20. dubna od 18:15 v Impact Hub Praha (adresa) by mohlo zajímat i spoustu z vás, proto na něj upozorňujeme. Tentokrát se tak můžete dozvědět informace ze zákulisí vývoje úspěšných tuzemských her Space Engineers a Factorio.

Podrobné informace o programu najdete na facebookové stránce akce. Ve zkratce ale nejdříve vystoupí Tomáš Rampas z Keen Software, který popovídá o přidání planet do Space Engineers, což byl velký milník nejenom pro tuto hru, ale i pro Medieval Engineers a komunitu obou her.

V druhé části večera vystoupí Tomáš Kozelek a Michal Kovařík, aby promluvili o různých aspektech vývoje jejich aktuálního hitu Factorio. Promluví o crodwfunding kampani na IndieGoGo, proč několikrát odložili start early access na Steamu a jak vlastně Factorio vznikalo od nápadu v hospodě až po současný stav.

Vstupné na akci se neplatí, vítáni jsou všichni zájemci. Pokud tedy na středu ještě nemáte program, tohle je více než dobrá alternativa. Další informace najdete na FB stránce.

Nejnovější články