Přijeďte o víkendu do Brna na Fight Club Speciál a navštivte spolu s námi herní festival Gamer Pie
zdroj: tisková zpráva

Přijeďte o víkendu do Brna na Fight Club Speciál a navštivte spolu s námi herní festival Gamer Pie

6. 10. 2017 18:30 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

V Brně je dobře. Mají tam přece Pivní burzu! A taky Sál Břetislava Bakaly, kde v sobotu a neděli proběhne druhý ročník herního festivalu Gamer Pie. Loni to bylo super, i díky nám a našemu Fight Clubu Speciál. A protože máme rádi super věci, připravili jsme si pro vás exkluzivní pokračování. I tentokrát vyrazíme z Prahy na východ, abychom v sobotu v 7 večer poklábosili před živým publikem, zodpověděli dotěrné dotazy a kdo ví, třeba si navzájem opět hrozili násilným převratem, stejně jako minule Vašek Petrovi.

První jmenovaný se sice tentokrát celé té taškařice nezúčastní, protože bude hrát divadlo, ale Petr, Aleš, Adam a Lukáš (který celou akci moderuje) budou na místě, připraveni sdílet svou bezbřehou moudrost s kýmkoli, kdo o to bude mít zájem. Jste-li to i vy, určitě zvažte příjezd – po podcastu bude přirozeně následovat obscénně dekadentní afterparty, kam jste srdečně zváni.

Lístky si můžete zakoupit na oficiálních stránkách, a festival pochopitelně nenabídne pouze naše notně okoukané tváře. Budou tu i přednášky o Kingdom Come, díle studia Amanita, deskovkách, Factoriu, Mafii, Legion 1917 a mnohých dalších zajímavých projektech. Doplní je autorské hraní, VR koutek, výstava, kvízy, soutěže… No prostě celá hromada zábavných aktivit, díky nimž se minulý ročník tak povedl. Tak snad to s vaší pomocí dobře dopadne i tentokrát.

(Pro zajímavost přikládáme loňský díl.)

zdroj: Archiv

Nejnovější články