Připravte si mozkovny, vesmírný konstrukční simulátor Kerbal Space Program se dočká pokračování
zdroj: tisková zpráva

Připravte si mozkovny, vesmírný konstrukční simulátor Kerbal Space Program se dočká pokračování

20. 8. 2019 11:58 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Průzkum detailního modelu vesmíru a jeho nových částí, okouzlující grafika, vesmírná kolonizace, mezihvězdné cestování, vylepšená podpora modů, multiplayer… a zelení pidižvíci. Star Theory Games ve spolupráci s Private Division pracují na Kerbal Space Program 2, pokračování velmi oblíbeného vesmírného simulátoru, který se ne vždy bere tak úplně vážně, ale často je až překvapivě komplexní.

I ve dvojce bude vaším úkolem vytvořit ten nejlepší vesmírný program, stavět vesmírné lodě a kolonizovat okolní planety bohaté na vzácné zdroje. Ale není to zdaleka všechno, Kerbal Space Program 2 chce přilákat jak veterány jedničky, tak ty, kteří to s ní postupem času vzdali, i úplné nováčky. Dvojka by měla být přístupnější, s větším množstvím tutorialů i upraveným uživatelským rozhraním, abyste si své vlastní rakety mohli postavit s co nejmenšími zádrhely. A zároveň se setkali i s nějakou tou výzvou.

Chybět nemohou i nové součástky, pokročilejší motory, lepší palivo a tak podobně. K novinkám se samozřejmě nedostanete úplně zadarmo, budete si je muset zasloužit, ale díky nim se dostanete i do dříve nepřístupných částí vesmíru. Daleko za hranice původního hvězdného systému Kerbolar.

zdroj: Archiv

Naprosto novým prvkem jsou pak kolonie, které si budete moct napříč vesmírem stavět. Vyžadují vlastní typy surovin a taky příslušné zeleňoučké obyvatele k osídlení, časem se vám ale odmění třeba tím, že z nich budete moct vysílat průzkumná vesmírná plavidla stejně jako ze své domovské základny. I díky nim se časem dostanete k mezihvězdnému cestování a úplně novým typům planet, ať už půjde o nebezpečná dvojčata s propojenými orbitami, nebo o planetku s nepředvídatelnou gravitací. Čeká na vás spousta překvapení, která odmění vaši zvídavost.

Přibyde také hra více hráčů a ještě se rozšíří podpora modů, protože některé z jedničky daly základ novým funkcím pro Kerbal Space Program 2. Ten by měl vyjít někdy zkraje příštího roku.

Nejnovější články