Připravte si mučírny, vyšla plná verze modu Game of Thrones pro Crusader Kings II
zdroj: tisková zpráva

Připravte si mučírny, vyšla plná verze modu Game of Thrones pro Crusader Kings II

4. 11. 2015 14:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Už se zdálo, že se nikdy nedočkáme. Ostatně, u modu by to nebylo nijak překvapivé, navíc Game of Thrones mod pro Crusader Kings II je pěkně hratelný, jak jste se mohli přesvědčit v našem Gamesplayi. Nicméně tvůrci neúnavně po několik let pracovali na co nejvěrnějším přetvoření Západozemí do prostředí CKII a nyní mohou spokojeně oznámit, že vydali verzi 1.0.

Jak sami tvůrci píší, toto číselné označení značí: „Rozhodli jsme se, že tato verze modu má vše, co jsme chtěli mít v 1.0 verzi. Do modu jsme plně integrovali Svět ledu a ohně a pryč jsou všechny otazníky. Doufáme, že hrát v Essosu bude stejně zábavný a barvitý zážitek, jako hraní v Západozemí a protože už tohle není beta, směle se do nás pusťte kvůli bugům.“

Samotný mod si můžete stáhnout zde, kde najdete i poznámky všeho, co bylo oproti minulé verzi změněno a opraveno. Kupříkladu vládci, které drancují dothracké klany mohou dát jako tribut své dcery (tenhle mod opravdu přidává Crusader Kings II skutečně další vrstvu kruté politiky). Nicméně, asi nejdůležitější je fakt, že Game of Thrones je kompatibilní s prvky, které představil datadisk Horse Lords. Tak směle do toho, tenhle mod za to opravdu stojí.

Nejnovější články