Příští hrou od tvůrců Dishonored je vražedný duel Deathloop
zdroj: tisková zpráva

Příští hrou od tvůrců Dishonored je vražedný duel Deathloop

10. 6. 2019 10:50 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

To, co je pro jednoho vězením, může pro druhého znamenat vysvobození. A když se takhle fundamentálně neshodnou dva elitní zabijáci zavření na jednom malém ostrově… pak se bude umírat, zas a znova, v nekonečném cyklu vražd a vstávání z mrtvých. To je premisa hry Deathloop, za kterou stojí studio Arkane, tvůrci výborné série Dishonored.

Jeden vrahoun, Colt „The Captain“, chce zlomit moc cyklu, který oba protagonisty nutí odmítnout smrt a opět se vydat rvát o život. Ostrov Black Reef, kde se hra odehrává, považuje za vězení. Julianna „Jules“ Blake chce naopak cyklus zachovat a ostrov je pro ni místo, kde panuje svoboda. Aspoň tak to chápu z následujícího traileru.

zdroj: Archiv

Moc dalšího toho o hře zatím nevíme, tedy kromě toho, že se má spoléhat na skvěle vytvořené úrovně a na velkou míru hráčské svobody. Jednotlivé situace půjde řešit mnoha různými způsoby, což je jedno z největších lákadel jak Dishonored, tak Prey, další hry od studia Arkane.

Aby toho nebylo málo, prý nás čeká ještě pořádně zamotaný příběh. Jak by taky ne – když někdo navzdory proříznuté krční tepně nebo kulce zavrtané v mozku odmítá pokojně zesnout, vyprávění snad ani nemůže být normální. A jakou roli v tom všem hrají hodiny?

Dozvíme se to. Jednoho dne. Ten den je nejspíš ještě celkem daleko, protože o podrobnostech vydání, jako je datum nebo platformy, zatím Bethesda mlčí. Ale novinka je to příjemná, o to příjemnější, že byla nečekaná.

Pusťte si moment odhalení přímo na konferenci Bethesdy na E3

Nejnovější články