Příští rok rozšíří řady hrdinů Diabla III Nekromancer
zdroj: tisková zpráva

Příští rok rozšíří řady hrdinů Diabla III Nekromancer

4. 11. 2016 21:04 | Novinky | autor: Adam Homola |

Navzdory četným spekulacím jsme se na letošním BlizzConu nedočkali ani čtvrtého Diabla, ani druhého datadisku pro trojku. Nicméně podpora Diabla III neustává a vedle dvou nových zón (Shrouded Moors, Temple of the First Born), které se do hry dostanou příští rok formou bezplatného patche, vydají vývojáři i DLC s Nekromancerem. Ten bude novou hratelnou třídou a má do jisté míry vycházet z Nekromancera známého z druhého dílu.

Díky tomu se počítá s oživováním kostlivců, golemů, s vybuchováním mrtvol a dalšími starými známými kouzly a schopnostmi z Diabla II. Vývojáři ale přesto hodlají udělat několik změn a nový Nekromancer tak nebude přesnou kopií toho z dvojky a mimochodem nepůjde ani o Xula z Heroes of the Storm.

Nekromancer do hry přibude v rámci DLC balíčku Rise of the Necromancer, který vyjde někdy v průběhu příštího roku. DLC bude vedle nové postavy obsahovat také nového peta, dva dodatečné sloty na postavy, dva taby pro truhlu, rámeček na portrét, vlajku, prapor a sigil pro něj. Cena DLC Rise of the Necromancer je nám zatím neznámá, stejně jako datum vydání.

zdroj: Archiv

Vývojáři na webu hry ale tvrdí, že například ženská verze Nekromancera je ještě v plenkách (zatím z ní ukázali pouze artwork) a tak to nejspíš v prvních týdnech a možná ani měsících příštího roku nebude. Rise of the Necromancer bude vyžadovat vlastnictví Diabla III a datadisku Reaper of Souls. Pokud hrajete Diablo III na PlayStationu 4 nebo Xboxu One, bude vyžadována Ultimate Evil Edition.

Nejnovější články