Prolog Hitmana je ode dneška k dispozici zdarma jako demoverze
zdroj: IO Interactive

Prolog Hitmana je ode dneška k dispozici zdarma jako demoverze

20. 6. 2017 17:27 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kolem Hitmana je v posledních dnech až překvapivě živo. Za všechno může vydavatelská společnost Square Enix, která se rozhodla IO Interactive zbavit. Pár dní jsme ani nedýchali při čekání na osud studia a s ním spjaté hry, ale před třemi dny vyšlo najevo, že IO Interactive koupili sami sebe, včetně práv na Hitmana. A jak nejlépe oslavit nově nabytou nezávislost, než vydáním „demoverze“ svého posledního produktu, potažmo slevami na celou hru.

Lepší krok snad ani tvůrci udělat nemohli. Oznámení druhého dílu by sice mohlo zvednout více lidí ze židle, ale zdarma hratelná ukázka posledního Hitmana pro všechny, kteří se s ním doposud nesetkali, může tvůrcům zajistit ještě větší základnu fanoušků, dychtících po dalších dílech.

Součástí této jakoby demoverze je úplně první lokace hry ICA Facility včetně dvou misí prologu. Během první mise prologu se naučíte všechny nezbytné prvky hry, abyste je následně využili během druhé mise s názvem The Final Test, ve které se ukáže, zda máte na to vstoupit do služeb Agentury.

zdroj: Archiv

Zdarma dostupná demoverze není ochuzena o jediný aspekt plné hry. Kromě obou příběhových misí si můžete vyzkoušet dva Escalation kontrakty, přes 40 výzev, splnit 17 achievementů či trofejí nebo se pustit do stovek hráči vytvořených misí v rámci této oblasti.

Na základě těchto dvou misí byste se měli snadno rozhodnout, zda vám hra sedne. Pokud ano, můžete se do plnohodnotného zážitku v podobě pěti dalších episod pustit s až 60% slevou. Obě akce, jak prolog zdarma, tak i sleva, se týká všech verzí pro PC, PlayStation 4 i Xbox One. 

Demoverze Hitman pro platformu vaší volby najdete za tímto odkazem - až v průběhu dnešního dne vyjde.

Nejnovější články