Prosincová nadílka konzolových předplatných přinese dinosaury a titány
zdroj: tisková zpráva

Prosincová nadílka konzolových předplatných přinese dinosaury a titány

28. 11. 2019 10:02 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Koncem každého měsíce se tradičně odhaluje nový výběr her, která dostanete v rámci předplatných na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. V případě první jmenované se můžete těšit na kvalitní multiplayerovou střílečku a nadprůměrné závodění, zatímco druhá nabídne strategii s dinosaury, adaptaci animáku a hru, jejíž název je i vlastním žánrem.

Studio Respawn Entertatinment letos slušně zaválelo. Odstartovalo překvapivou peckou Apex Legends a rok zakončilo výbornou akční adventurou Star Wars Jedi: Fallen Order. Ale ještě před těmito hrami bylo známé svou střílečkovou sérií Titanfall, jejíž druhý díl z roku 2016 si můžete přivlastnit a začít hrát od 3. prosince na PlayStationu 4.

V ten samý den se na té samé konzoli odemkne ještě jedna hra, která zaujme převážně milovníky vůně benzínu a jednostopých vozidel. Řeč je o motokrosu, ale ne o tom ze série MXGP ani o tom ze série MX vs. ATV. Sony sáhlo po relativně nové sérii Monster Energy Supercross, konkrétně jejím prvním dílu z loňského roku. Pokud vás tyto motorky zaujmou, už vyšla jejich dvojka a na příští rok je v plánu třetí díl.

zdroj: Archiv

Na Xboxu je v nabídce dvakrát tolik her. Největším nabízeným titulem je Jurassic World Evolution od tvůrců Planet Coasteru a Planet Zoo. Jde o tycoon, ve kterém spravujete děsuplný, ale zábavný park v licenci slavné filmové série. Hra sice nedosahuje kvalit zmíněných dvou titulů studia, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Přivlastnit si ji můžete na Xboxu One od 15. prosince do 15. ledna.

Po celý měsíc bude na současné generaci konzole dostupná karetní hra Insane Robots, v níž se probojujete zástupy bláznivých plecháčů v příběhové kampani, která vám vydrží alespoň 15 hodin. Od 1. do 15. prosince bude na Xboxu One a Xboxu 360 k dispozici Toy Story 3, tedy adaptace stejnojmenného filmu, ve které nechybí Buzz Rakeťák, Jessie ani Woody. A konečně od 16. do 31. prosince bude rovněž na obou konzolích k mání Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD.

zdroj: Archiv

Užijte si herní prosinec!

Nejnovější články