První datadisk pro Cities: Skylines přidá noc a s ní spojené městské aktivity
zdroj: tisková zpráva

První datadisk pro Cities: Skylines přidá noc a s ní spojené městské aktivity

7. 8. 2015 17:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

V kontextu produkce Paradoxu veleúspěšná budovatelská strategie Cities: Skylines se již velmi brzy dočká svého prvního rozšíření. Ne snad že by byla hra obsahově řídká. Navíc díky Steam Workshopu a obsahu generovaném modery vás může zabavit na další desítky hodin, ale datadisk je přeci jen něco jiného. Ten první se jmenuje Cities: Skylines After Dark a nabídne nejen noční život a s ním spojené radosti a starosti z pohledu starosty města, ale i další úpravy hratelnosti.

Cities: Skylines After Dark přidá do hry nové oblasti, služby, podniky, přepravní systémy a vylepšení také grafiky a chování občanů. Novinkou je hlavně střídání dne a noci, od čehož se odvíjí vzhled i chování města. Nová oblast spadá pod komerční zónu a jde o oblast zaměřenou na zábavu. To znamená noční kluby, karaoke bary, bowlingy a podobné podniky. Ty budou logicky přes den spíše spát, aby ožily právě v noci.

zdroj: Cinemart

Během dne může pro změnu frčet například nový plážový byznys ve formě barů, restaurací, půjčoven vodních skůtrů apod. Pro zlobivé občany tu bude nově věznice a pro ty, kteří si v nočních klubech užili až příliš zábavy, leč v mezích zákona, tu bude možnost přivolání taxíku. Cities: Skylines After Dark vyjde ještě letos a to na PC, Mac a Linux.

Nejnovější články