První DLC pro American Truck Simulator přináší legendární Kenworth W900 i nižší pokuty
zdroj: tisková zpráva

První DLC pro American Truck Simulator přináší legendární Kenworth W900 i nižší pokuty

16. 2. 2016 12:34 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Čeští SCS Software představili novou aktualizaci pro čerstvě vydaný American Truck Simulator. Patch zdarma přinese legendární americký truck Kenworth W900, který snad každý musel vidět v nějakém americkém filmu. Vývojáři vedle toho zároveň upravují systém pokut ve hře.

Po dvou týdnech tak mohou hráči na cesty napříč dosud zveřejněnou Nevadou i Kalifornií sáhnout po této legendě. Vidět ji lze i v traileru, významnější novinkou je však obměna systému pokut a další novinky.

Pokuty sice až doposud věrněji odrážely realitu a po právu silniční piráty trestaly, počáteční fáze hry to však mohlo znepříjemňovat až příliš. SCS Software tedy upravili výše pokut především na začátku vaší truckerské cesty.

Další představenou novinkou je pak úprava detekčního systému. Ten by měl hráčům dát více času na zareagování při změně rychlostního limitu, čehož se týká také plánované zlepšení značení. Hráči by tka v budoucnu měli přesněji vědět, jaký je rychlostní limit v daném úseku.

A co se budoucích plánů týče, jako poslední zmiňují SCS Software snahu o zlepšení AI. Na to konto konkrétně popisují situace, kdy počítačem řízené auto narazí do hráče a ten je za to následně penalizován. Nicméně tyto úpravy jsou prozatím hudbou budoucnosti.

zdroj: Archiv

Nejnovější články