První DLC pro Battlefleet Gothic Armada 2 rozpoutá chaosáckou kampaň
zdroj: tisková zpráva

První DLC pro Battlefleet Gothic Armada 2 rozpoutá chaosáckou kampaň

5. 6. 2019 14:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Druhý díl epické strategie se naštěstí povedl. Battlefleet Gothic Armada 2 je jednou z těch her, které dělají předloze Warhammer 40,000 čest a fanoušci si ji hýčkají. Zároveň si u studia Tindalos Interactive vymodlili v pořadí čtvrtou příběhovou kampaň za stranu Chaosu, pro kterou ale musejí tahat další peníze.

V základní hře můžete prožít desítky hodin příběhů z pozice Tyranidů, Nekronů a Impéria, ke kterým se ještě tento měsíc přidá čiré zlo v podobě Chaosu. V roli Malose Vrykana začnete podmaňováním klíčových oblastí systému Chinchare, odkud rozšíříte svůj vliv do dálav. Cíl je samozřejmě jediný – dominovat celé galaxii. Najde se snad někdo, kdo vám v tom zabrání?

Unikátní zdroje roztroušené po mapě vám umožní vyvolat dary bohů Chaosu, s jejichž pomocí (a samozřejmě za účasti chaosáckých plavidel) rozprášíte své nepřátele mávnutím ruky. Nová příběhová kampaň by vám opět měla vystačit na desítky hodin, ale tvůrci vám zároveň dají důvod zopakovat si kampaně předešlé.

zdroj: Archiv

Placené DLC Chaos Campaign Expansion vychází 24. června na Steamu. V ten samý den se všichni majitelé Battlefleet Gothic Armada 2 dočkají velkého updatu, který rozšíří všechny příběhové kampaně o sekundární úkoly a přidá nová nastavení kampaní, která vám umožní například zakázat některé prvky, abyste se mohli soustředit víc na příběh, budete moct nastavit velikost flotil a pohrajete si s ekonomikou. Detailní rozpis updatu dostanete až v den jeho vydání.

Nejnovější články