První DLC pro Farming Simulator 19 rozšíří možnosti balíkování
zdroj: tisková zpráva

První DLC pro Farming Simulator 19 rozšíří možnosti balíkování

8. 3. 2019 7:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Začátky farmaření jsou dost obtížné, v oblasti balíkování obzvlášť. Tedy alespoň pro mě. Když si nevezmete velkou půjčku nebo přímo nepůjčíte automatizované přístroje na vytvoření, sebrání, zabalení a uskladnění balíků, čeká vás pořádná piplačka s vidlemi na traktoru. Odměna je v takovém případě o to sladší, ale přeci jen my lidé hledáme nejrůznější cesty k usnadnění práce. A jednou takovou bude i DLC Anderson Group Equipment Pack pro Farming Simulator 19.

Jak už název napovídá, dodatek pro Farming Simulator 19 přidá stroje značky Anderson Group. Celkem třináct kousků, které do jednoho zapřáhnete za traktor a vytěžíte z nich maximum. Naleznete zde dva mixéry krmiva pro dobytek, jeden nakladač dříví, ale jinak samé balící přívěsy, které produkují balíky všech druhů a tvarů.

Můžete dělat klasické válce i klasické kvádry, zabalit půjde i dřevo, a co je možná nejzajímavější, jedno zařízení vám umožní smotat dohromady několik balíků a vytvořit tak opravdu dlouhou trubku. DLC nepřidává nic jiného. Žádné nové typy zakázek, mapy, herní módy ani samostatně činnou zemědělskou techniku. Jen tyto dříče.

Je zkrátka určené pro hráče, kteří touží po rozšíření strojového parku, na značku Anderson nedají dopustit nebo je láká kariéra farmáře baliče. Počáteční investice případné zájemce vyjde na 10 eur a testování nové techniky může začít 26. března na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

zdroj: Archiv

Farming Simulator 19 - Anderson Group DLC zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články