První DLC pro RPG strategii Blackguards rozebere Takateho
zdroj: tisková zpráva

První DLC pro RPG strategii Blackguards rozebere Takateho

19. 2. 2014 11:31 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Sympaticky obtížné tahové RPG Blackguards od Daedalic si v naší recenzi vysloužilo povedenou sedmičku a Deadalic plánuje hru dále podporovat skrze DLC v rámci „seriálu“ pojmenovaného Untold legends (volně přeloženo: Zapomenuté příběhy).

V rámci této série by se mělo dostat i na některé „hrdiny“ z původní hry. Uvozovky jsou přitom na místě, protože kdo Blackguards hrál, tak ví, že hlavní postavy zrovna moc hrdinské být nemusí. Potvrzuje to, alespoň částečně, i první díl Untold legends, který vyjde 4. března a věnuje se válečníkovi Takatemu.

Takate je potetovaný chlapík s kopím, který pochází z Deštných lesů a je místním ekvivalentem indiána. Původně byl otrokem a následně i gladiátorem. V rámci DLC se také dozvíme jak se stal bojovníkem v arénách a vedl krvavou pomstu proti svým věznitelům. Společně s DLC vyjde i patch, který v Blackguards vylepší spoustu vlastností a upraví uživatelské rozhraní. Krom jiného do hry přidá zobrazení šance na zásah bez toho, aby postava musela mít talenty Warcraft či Animal lore. Hráči se tak mohou lépe rozhodnout jestli zvolit normální či speciální zásah. Majitelé deluxe edice hry navíc dostanou při vydání DLC 25 dříve nevydaných skladeb, i když si DLC nekoupí.

Nejnovější články