První položkou season passu pro DiRT Rally 2.0 je překvapivě starší Škoda Fabia WRC
zdroj: tisková zpráva

První položkou season passu pro DiRT Rally 2.0 je překvapivě starší Škoda Fabia WRC

10. 3. 2019 12:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Česká stopa je ve všech možných závodních disciplínách dobře patrná a čas od času se vozy značky Škoda objeví i v závodní hře. Čerstvý DiRT Rally 2.0 obsahuje už v základu zběsilou bestii Škoda Fabia R5, nicméně nad hlavou mi visel otazník ohledně další Škodovky, která je součástí season passu. Nakonec nejde o Škodu Fabii S2000, ale mnohem starší speciál Škoda Fabia WRC, ve hře z licenčních důvodů pojmenovaný jako Škoda Fabia Rally.

O season passu jsem se podrobněji rozepsal v minulém článku a nové video není v ničem překvapivé, vyjma návratu starší Škodovky, kterou jsme ve hrách neviděli už opravdu hodně dlouho. Fabia spolu s Citroënem C4 dominuje novému traileru, ve kterém se oba legendární vozy prohání po ledových serpentinách nové trati Rally Monte Carlo.

První dvě vozidla očekávejte 12. března, tedy v případě, že jste si připlatili za dodatečný obsah. Novou rychlostní zkoušku o dva týdny později 26. března. Season pass se poté stejným způsobem ještě dvakrát zopakuje.

zdroj: Archiv

To znamená, že za další dva týdny dostanete vozidla BMW M1 a Opel Manta 400, za dalšího půl měsíce švédskou rally, následně přijede Ford Focus RS 2007 spolu se Subaru Imprezou (zatím nevíme ročník) a konečně 21. května se podíváte do Německa. Tím s největší pravděpodobností skončí obsah první sezóny a objeví se druhý season pass v podobném duchu.

Nejnovější články