První příběhové DLC pro Horizon Zero Dawn zavede Aloy do zamrzlé divočiny
zdroj: tisková zpráva

První příběhové DLC pro Horizon Zero Dawn zavede Aloy do zamrzlé divočiny

13. 6. 2017 13:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Horizon Zero Dawn (recenze, gamesplay) si podle mě zaslouží pokračování, ale na to si ještě několik let počkáme. Hra vyšla teprve před pár měsíci, tudíž je nejprve na řadě příběhové DLC, které bylo jedním z prvních oznámení na letošní tiskové konferenci Sony na E3. Ponese název The Frozen Wilds a zavede hlavní hrdinku Aloy do zbrusu nové oblasti.

Aloy se v Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds vydá na dlouhou cestu na sever, kde ji čeká nejen nové zasněžené prostředí, ale především velmi osudově vypadající hora.

Vedle ní bychom se měli dočkat i nových zbraní, nepřátel a podobných nezbytností. Bohužel Sony na konto The Frozen Wilds zatím prakticky nic konkrétního neřekla. Absenci konkrétních informací vynahrazují alespoň první obrázky a hezký trailer, který mě, člověka, co v Horizon strávil přes padesát hodin čistého času, láká hru znovu zapnout.

zdroj: Archiv

Sony na svém Twitteru alespoň potvrdila termín vydání, byť ne konkrétně. Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds vyjde ještě letos, pochopitelně exkluzivně na PlayStation 4.

Nejnovější články