První rozšíření budovatelské strategie Surviving Mars zahájí vesmírný závod
zdroj: tisková zpráva

První rozšíření budovatelské strategie Surviving Mars zahájí vesmírný závod

5. 10. 2018 10:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kolonizace Marsu je pořád v plném proudu. Minulý týden se budovatelská strategie Surviving Mars dočkala updatu, který nabídl náročné výzvy zkušeným kolonizátorům. Hra zároveň trvale zlevnila z 40 na 30 eur. Nyní se ale konečně dočkají hráči, kteří rovnou sahali po season passu. Chystá se totiž první velké rozšíření s vesmírným závodem.

DLC nazvané Space Race sice může evokovat multiplayer, ale taková divočina se nekoná. Závod v kolonizování povedete proti počítačem řízeným společnostem s bohatými sponzory za zády. I vy se do nelítostného boje pustíte s dary od vybraného sponzora, přičemž vás čeká těžká volba. Každý sponzor totiž disponuje unikátní budovou a vozidlem, které vám pomohou ve „zbrojení“.

Vrcholový souboj se svede na povrchu rudé planety, což znamená jediné – o stavební materiál bude ještě větší nouze. Je jen na vás, zda se zachováte jako drsný rival nebo hodný kolega. Odpovíte na nouzový signál ostatních společností, nebo jim radši přeberete několik osadníků? Co se ale stane, až budete sami potřebovat vytáhnout z bryndy?

zdroj: Archiv

Zároveň si svůj kousek červené slávy chtějí urvat dvě nové mocnosti – Japonsko a Brazílie. Ať už se rozhodnete pro kteréhokoliv sponzora, nemůžete pouze čerpat z jeho bezedné peněženky. Musíte plnit stanovené cíle, jinak se s dotacemi rozlučte.

Paradox Interactive zatím tají start kolonizační kompetence, ale podle stránky na Steamu by to mělo být brzy. Majitelé season passu nemusí nic řešit, ostatní musí sáhnout po lupenu za 13 eur.

Nejnovější články