Pusťte se do vyšetřování vraždy v adventuře Thimbleweed Park
zdroj: tisková zpráva

Pusťte se do vyšetřování vraždy v adventuře Thimbleweed Park

31. 3. 2017 16:22 | Novinky | autor: Adam Homola |

Požadovaných 375 tisíc dolarů padlo poměrně rychle a point and click adventuřa Thimbleweed Park se nakonec vyškrábala až na 626 tisíc dolarů. Hra na Kickstarteru v roce 2014 uspěla, a tak je teď vyšetřování záhadné vraždy v malém městečku Thimbleweed Park na vás. Adventura klasického střihu a retro vzhledu po pár letech vývoje vyšla a je k mání na PC a Xboxu.

Thimbleweed Park se podíváte do stejnojmenného městečka, kde se poslední dobou děje spousta divných věcí. Nejen že se pod mostem objevila mrtvola jednoho Evropana, který není na místní nijak napojen. Ještě navíc náhle zemřel zakladatel městečka Chuck Edmund a jeho bratr Franklin se za podivných okolností ztratil.

Na scénu tak nastupují dva federální agenti, jenže vedle tajemné vraždy a různých podivných událostí se musí ještě potýkat s plejádou neméně divných postav. Každá z nich má přitom různé motivace a každá může být do zvláštních okolností nějak zapletená.

zdroj: Archiv

Ostatně vývojáři v čele s Ronem Gilbertem (velký rozhovor s ním si můžete přečíst v aktuálním Levelu) se nijak netají tím, že obyvatelé městečka před vámi skrývají minimálně jedno velké tajemství. Teď je na vás dostat se tomu všemu na kloub. Vyšetřovat můžete začít za 20 eur na PC (GOG, Steam) a Xboxu (MS Store).

Nejnovější články