PvP mód Battle Royale ve Fortnite bude nakonec zdarma pro všechny
zdroj: tisková zpráva

PvP mód Battle Royale ve Fortnite bude nakonec zdarma pro všechny

21. 9. 2017 15:37 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Epic před týdnem představil svou verzi populárního módu Battle Royale, který již co nevidět obohatí jejich úspěšnou onlinovku Fortnite. Tehdy jste si nový mód mohli vyzkoušet ve veřejném testování, ale to se ještě nevědělo, že po jeho vydání 26. září nebude nutné investovat do předběžného přístupu Fortnite. Prostě, nemusíte mít koupenou Fortnite, abyste si Battle Royale zahráli.

Fortnite Battle Royale bude totiž zcela zdarma pro úplně všechny – na PC, Mac, PlayStation 4 i Xbox One. Vzhledem k tomu, že jedno klání nezačne bez nalezení stovky hráčů, se tento tah zdá nanejvýš logický. Nouzi o spoluhráče/protihráče opravdu mít nebudete.

A pokud hledáte zakopaného psa a vedle něj ležící háček, hledáte marně. Fortnite Battle Royale bude prostě zdarma a tvůrci slibují, že se nikdy neobjeví placený obsah zvýhodňující utrácející hráče. Můžete počítat jen s klasickými kosmetickými doplňky.

zdroj: Archiv

Dobrou zprávou je i okamžitá implementace týmového hraní, která ještě před týdnem nebyla jistá. Přesto se i nadále bude pracovat na lepším zážitku ze soubojů, balance ovládání, pohybu a inventáře. Hráčům s PC stačí 26. zavítat do launcheru od Epic Games, těm s konzolí zase do jejich odpovídajících online obchodů.

Slovo padlo i na původní Save the World PvE mód. Ten zůstane nadále součástí placeného předběžného přístupu Fortnite a v následujících měsících se máte vážně na co těšit. V půlce října by měl dorazit update Horde Bash, který představí 4 nové hrdiny, 9 zbraní a balík questů.

Epic myslí i na Halloween, kdy se dočkáte nové tematické mapy s „děsivou“ výzdobou, osmi stylizovaných hrdinů a unikátních úkolů se speciálními odměnami. Ještě do konce roku se spustí několik prvků na podporu snazšího získávání požadovaných hrdinů a schémat.

Dokonce se pracuje i na systému karmy, který by se měl postarat o přátelštější prostředí a ulevit vývojářům od neustálého udělování banů neukázněným trollům. Fortnite se zjevně daří a vyhlídky rozhodně nejsou špatné. Uvidíme, jak s počtem hráčů zamává free-to-play Battle Royale.

Nejnovější články