Quake Champions nyní můžete hrát zadarmo
zdroj: Foto: Bethesda

Quake Champions nyní můžete hrát zadarmo

13. 8. 2018 18:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Vždycky mi bylo trochu proti mysli platit za přístup do předběžného přístupu, když vývojáři v podstatě využívají nadšení fanoušků, aby nemuseli najímat tolik testerů. Bethesda moje myšlenky sice asi nečte, ale přesto se do early accessu Quake Champions nyní dostanete zdarma, a ve free-to-play modelu hra zůstane i po vydání.

Během pravidelných updatů do hry přibývají noví Champions, herní módy i funkce, ale podle vývojářů před vydáním pořád zbývá ještě pořádný kus práce. V nejbližší době se do Quake Champions má dostat klasický mód Capture the Flag, bez kterého ji tvůrci prý ani nechtějí vydat. A pozor, tentokrát nejde o žádný víkend nebo týden hraní zdarma, bude to tak prý napořád.

Vše zatím zůstává v režimu předběžného přístupu, jenom si už nemusíte kupovat žádný základní Champions balíček, abyste si vůbec zahráli. Můžete hrát všechny módy i mapy, včetně ranked, a v základu získáte dvojici Champions – jsou to Ranger a Scalebearer. Na zbylé máte možnost si vydělat skrz splnění tutorialu a herní měnu, kterou získáváte běžným hraním.

zdroj: Vlastní

Ostatní Champions se střídají v rámci týdenních rotací, během kterých si je můžete vyzkoušet, abyste si naslepo nevystříleli těžce nastřádané korunky. Pokud chcete mít okamžitý přístup ke všem současným i budoucím hrdinům, pořád si můžete za třicet dolarů koupit Champions Pack, ovšem jen do 4. září, kdy zdraží o dalších deset dolarů. Prémioví hráči mají právo zakládat vlastní hry, plus přístup k nějakým těm kosmetickým záležitostem.

Free-to-play model je samozřejmě tím nejúčinnějším, co může ke Quake Champions přilákat nové hráče. Hra je navíc ve fázi, kdy už je v ní spousta obsahu k vyzkoušení, včetně široké škály hrdinů a klasických map, u kterých mnozí z nás strávili hromady hodin, takže si každý přijde na své – teď už bez nutnosti za to přicházení platit.

Nejnovější články