Quantic Dream míří s Beyond: Two Souls a Heavy Rain na PS4
zdroj: tisková zpráva

Quantic Dream míří s Beyond: Two Souls a Heavy Rain na PS4

17. 6. 2015 16:20 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tisková konference Sony dala objevit mnoha očekávaným titulům, některé očekávané a dříve spekulované projekty však pódium minuly. Řeč je o remasterovaných edicích her Heavy Rain a Beyond: Two Souls, jež zamíří na PlayStation 4 jak v distribuci digitální, tak i na fyzických nosičích. Kupovat tituly půjde buďto jednotlivě, nebo jako kolekci studia Quantic Dream.

Prodávat jeden titul dvakrát je dnes relativně v módě a zatímco Microsoft oznámil zpětnou kompatibilitu, Sony zatím plánuje chrlit jeden remaster za druhým (připomínáme ještě nedávno odhalený Uncharted: The Nathan Drake Collection). Mnoho bližších informací však ještě v ruce nemáme a netušíme ani cenu ani datum vydání, konečně však držíme v rukách alespoň oficiální potvrzení této informace. Zveřejnění zprávy proběhlo na evropském PlayStation blogu a prozatím se vydání nových edic her týká pouze evropského trhu.

zdroj: Archiv

Pokud byste snad ale nevěděli, co tituly Heavy Rain a Beyond: Two Souls jsou, určitě mrkněte na naše recenze zde a zde. Tisková zpráva uvádí, že příběh Beyond: Two Souls půjde nově odehrát v chronologickém pořadí a bude tak možné sledovat příběh Jodie od malé slečny po mocnou dámu. Co to ale udělá s pečlivě skládaným scénářem je ve hvězdách.

zdroj: Archiv

Nejnovější články