Rainbow Six Siege se dnes vydává do Hong Kongu s operací Blood Orchid
zdroj: tisková zpráva

Rainbow Six Siege se dnes vydává do Hong Kongu s operací Blood Orchid

5. 9. 2017 14:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ode dneška je k držitelům season passu dispozici nový přídavek do populární multiplayerové akce Rainbow Six Siege. Jmenuje se Blood Orchid a přináší už klasickou nabídku novinek.  V první řadě je to trojice nových operátorů. Jde o dva zástupce elitní speciální jednotky z Hong Kongu jménem Special Duties Unit alias Létající tygři a k nim se přidá Ela z polské GROM. K tomu počítejte s novými zbraněmi a mapou.

Mapa se nachází v opuštěném zábavním parku, kde působí místní triády a vyrábí zde drogy. To jen abyste měli příběhové zasazení pro samotná multiplayerová klání. Jak bude park vypadat si lépe prohlédnete v traileru, kde se představují i oba Létající tygři.

Su Mei Lin alias Ying je z hlediska specializace univerzální operátorka. Je vybavená T-95 LSW (samozřejmě s vlastními skiny) a brokovnicí SIX12. Hlavní bude ale její gadget, kterým je Candela, nový typ oslepujícího granátu, který je ve skutečnosti několika granáty, které jde jak připevnit na jakýkoliv povrch, tak hodit či kutálet.

zdroj: Archiv

Liu Ce Long má alias Lesion, což znamená Léze a nevím, zda bych chtěl mít zrovna tohle krycí jméno…nebo kolegu s ním. Jak z něj ale můžete odhadnout, specializuje se na použití chemikálií. K ruce má také brokovnici SIX12, ovšem v tlumené variantě. K tomu samopal T-5 a především plynové miny Gu, které po odpálení vystřelí drobné jehly naplněné toxinem. Ten způsobí prvotní zranění a následně průběžné, dokud hráč jehlu nevytáhne. Léze má navíc v batohu na začátku kola dvě Gu miny a každých 35 vteřin dostane další do maximálního počtu sedmi. Takže až bude celá mapa plná zeleného toxinu, víte, kdo za to může.

Co se týče nové polské operátorky Ely Bosak, i ta sází na miny. Její se jmenují Grzmot a neslouží k zabití, ale omráčení. Postavy zasažené výbuchem budou pomalejší a budou hůř vidět a mířit. Pro více smrtící metodu likvidace má Ela Scorpion EVO 3 a brokovnici F0-12. Jako záložní zbraň pak u ní najdete první pistoli s kolimátorem ve hře.

Kromě toho můžete čekat velký update opravující chyby a také vylepšení jako třeba systém nasvícení. Jak už bylo řečeno, majitelé season passu dostanou Blood Orchid dnes, ostatní si musí počkat týden, než půjde odemknout za herní měnu.

Nejnovější články