Remake Crashe Bandicoota vyjde za pár měsíců i na PC, Switch a Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Remake Crashe Bandicoota vyjde za pár měsíců i na PC, Switch a Xbox One

9. 3. 2018 12:12 | Novinky | autor: Adam Homola |

Oblíbený vačnatec se po letech čekání loni vrátil. Tehdy jen na PlayStation 4, ale povedl se. Časová exkluzivita Sony teď vypršela a úspěšná kolekce Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyjde letos v červenci na PC, Switch a Xbox One.

Půjde o stejnou Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, jakou jsme si mohli zahrát na PS4 loni v červnu. Na všech platformách tak můžete počítat s krásným remakem prvních tří her: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped.

Všechny tři díly jsou součástí N. Sane Trilogy, všechny tři hry mají nové nasvícení, animace, textury, modely, filmečky, nově nahrané dialogy od původních dabérů, plnou podporu pro analogové páčky a také nový unifikovaný systém pro ukládání a checkpointy.

Jak názorně ukazuje přiložený trailer, PC verze Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyjde na Steamu, nikoliv na Blizzard Battle.net, jako tomu pravděpodobně bude u nově oznámeného Call of Duty: Black Ops IIII.

zdroj: Cinemart

Crash Bandicoot se sice dlouhodobě spojuje s PlayStationem, a to právem, ostatně byl to právě první PlayStation, kde Crash začínal a stal se jeho neoficiálním maskotem. S dalšími díly se ale dostal časem i na Xbox, GameCube, Game Boy Advance, Nintendo DS nebo Nintendo Wii.

Žádná hra série ovšem doposud nikdy nevyšla na PC, což se teď, více jak dvě dekády po vydání prvního dílu, změní. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tak bude pro Activision dál sbírat peníze i na nových platformách – na PS4 se mu minulý rok podařilo skvěle debutovat a prodat několik milionů kopií, což dost možná překvapilo i samotného vydavatele.

Ne nadarmo teď internetem kolují spekulace o zbrusu novém dílu chystaném na příští rok a o snaze Acitivisonu oživit podobným způsobem některé své jiné značky. Těch známých a populárních má vydavatel v portfoliu hned několik. Třeba za pořádný, dobře zpracovaný a opravdu poctivý remake prvních čtyř her ze série Tony Hawk Pro Skater by se hráči určitě nezlobili…

Nejnovější články