Remake dračí střílečky Panzer Dragoon vyjde ještě letos
zdroj: tisková zpráva

Remake dračí střílečky Panzer Dragoon vyjde ještě letos

29. 10. 2019 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Společnost Sega v roce 1995 vydala „rail shooter“ Panzer Dragoon, jehož úspěch dal vzniknout značce, která dnes čítá šest samostatných titulů. Poslední z nich vyšel v roce 2002, tedy opravdu hodně dávno. A nová hra zatím není na cestě (nebo se o ní alespoň veřejně neví). Nicméně jak už je v dnešní době obvyklé, můžete se těšit na několik remaků.

Předělávka jedničky vyjde ještě během letošní zimy. Panzer Dragoon Remake slibuje „vylepšenou grafiku a ovládání, které odpovídají moderním standardům“. Nechápu, proč se popisek drží tak zkrátka, vždyť z obrázků je patrné, že se na nás řítí hra postavená od úplných základů, na kterou je radost pohledět.

Panzer Dragoon Remake vás posadí na záda modrého draka, kterého se ujmete po prohraném souboji s jiným drakem, při kterém skonal jeho původní jezdec. Ten vás pověří úkolem zastavit černého draka, který směřuje k tajemné věži plné mocné síly.

zdroj: Archiv

Zatímco váš drak sám nezastavitelně uhání kupředu, jako jezdec máte za úkol sestřelovat různorodá monstra stojící vám v cestě. Ať už jde o světlušky, vosy, či písečné červy, prakticky každý nepřítel je přerostlou obludou, kterou pošlete k zemi buď vlastnoručním mířením, nebo naváděnou střelou. Nechybí ani lidmi vytvořené létající lodě, které se vás pokusí zastavit v odvěké válce.

Panzer Dragoon Remake byl původně oznámený pouze pro Switch, ale o datu vydání na této konzoli, případně i na jiných konzolích, zatím nepadlo jediné slovo. Zato PC verze by měla dorazit na Steam v následujících měsících. V přípravě je i Panzer Dragoon II Remake, což je vše, co o něm víme...

Nejnovější články