Remasterovaná verze Fahrenheit by měla vyjít už na konci ledna
zdroj: tisková zpráva

Remasterovaná verze Fahrenheit by měla vyjít už na konci ledna

26. 1. 2015 11:14 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv oficiální informace zatím chybí, peníze obvykle nelžou. Na stránkách Amazonu se objevil záznam s remasterovanou verzí adventury Fahrenheit: Indigo Prophecy, která prý vyjde 29. prosince, vyjde na 10 dolarů a mělo by jít o necenzurovanou verzi, což potěší hlavně Američany. V USA totiž hra před deseti lety vyšla bez některých vybraných scén.

Podle Amazonu hra vyžaduje Steam, k dispozici bude pro PC, Mac a Linux, ale dle zmínky o úpravě textur pro moderní HD displeje počítačů a mobilů se dá usuzovat, že by se hra mohla objevit i na mobilních platformách.

Pokud se tato spekulace, hraničící spíše s jistotou, potvrdí, znamenalo by to návrat vydařené hry po deseti letech od vydání. Ačkoliv má své nepopiratelné chyby, především úmorné stealth pasáže, pro mnoho hráčů je právě Fahrenheit nejlepším počinem od Quantic Dream.

Především je ale fajn, že hra bude k dispozici hráčům, kteří se k ní nedostali před deseti lety a dnes by už jen těžko akceptovali zastaralejší grafiku. Právě ta bývá u příběhových titulů důvodem, proč se člověk jen těžko ponoří do atmosféry. Uvidíme tedy, jestli Fahrenheit opravdu vyjde za pár dní, a jestli zmiňované grafické úpravy stojí za to.

zdroj: Archiv

Nejnovější články