Resident Evil Origins Collection vyjde na začátku příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Resident Evil Origins Collection vyjde na začátku příštího roku

1. 9. 2015 13:06 | Novinky | autor: Adam Homola |

Hrám ze série Resident Evil se v poslední době daří spíše ve formě remasterů a remaků a tak nově oznámený kousek nebude ze zajaté linie nijak vybočovat. Capcom představil Resident Evil Origins Collection - kolekci dvou her, u kterých to všechno začalo. Resident Evil Zero a nedávný HD remake prvního Resident Evilu.

Resident Evil Origins Collection vyjde na PlayStation 4 a Xbox One 22. ledna 2016. Vedle toho bude Resident Evil Zero dostupný na začátku příštího roku samostatně a to pro PC, PlayStation 4, PlayStation 4, Xbox One a Xbox 360 za cenu 20 eur. Přesné datum vydání samostatné hry ale zatím Capcom ještě nezveřejnil.

zdroj: Archiv

Namísto toho tu máme jak trailer na celou kolekci, tak separátní trailer na nový Wesker Mode pro Resident Evil Zero. Jak už asi tušíte, budete v něm moct hrát za Alberta Weskera, kterého doprovodí členka S.T.A.R.S. Rebecca Chambers. Capcom vydal také několik nových obrázků právě z Wesker Mode, na všechny se můžete podívat v galerii.

zdroj: Archiv

Připomeňme, že Resident Evil Zero mapuje události těsně před vstupem speciálních jednotek S.T.A.R.S. do dnes už slavného "opuštěného" domu z prvního dílu. V kolekci si tak zažijete začátek příběhu a pak jeho oficiální start známý z jedničky. Capcom nedávno oznámil také remake Resident Evil 2, ale na ten si ještě nějakou dobu počkáme.

Nejnovější články