Respawn v dnešním streamu odhalí battle royale Apex Legends
zdroj: tisková zpráva

Respawn v dnešním streamu odhalí battle royale Apex Legends

4. 2. 2019 12:01 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Studio Respawn, známé především díky sérii futuristických stříleček Titanfall, pracuje na své vlastní battle royale. Nebude ovšem jen tak ledajaká, podle šuškandy šířící se internetem se bude odehrávat ve stejném vesmíru jako zmíněná střílečka s obřími mechy. Více podrobností o Apex Legends vývojáři odhalí už v dnešním livestreamu.

To je z prozatím potvrzených informací všechno. Pokud se vrhneme do víru spekulací, půjde o free-to-play battle royale s až šedesáti hráči, ve které nebudou Titánové. Možná proto taky nepůjde o pokračování Titanfallu, že. Místo toho si budete moct vybrat z předpřipravených postav s unikátními schopnostmi, tedy na způsob Rainbow Six Siege nebo Overwatch.

Podle anonymního zdroje pro Kotaku by se hratelností Apex Legends měla podobat mixu původního Titanfallu právě s Overwatch a battle royale módem Blackout pro loňské Call of Duty: Black Ops 4. Z těch nejvíce fantazírujících drbů zmíním ten, že kromě odhalení celá hra dnes i rovnou vyjde.

Není moc překvapivé, že se Respawn snaží letos přijít s něčím pro fanoušky Titanfallu. Chystaný třetí díl byl údajně v rámci vnitřních organizačních procesů odložen kvůli zastaralým grafickým technologiím a Apex Legends má studiu v podstatě získat trochu času a pozornosti.

Více o Apex Legends se dozvíte v dnešním streamu, který startuje v 17:00 našeho času, ale k tomu hlavnímu odhalení má podle spoluředitele Respawnu Vince Zampelly dojít až přibližně ve 21:00.

Nejnovější články