Retro City Rampage ve slevě i s podporou modů a novou grafikou
zdroj: tisková zpráva

Retro City Rampage ve slevě i s podporou modů a novou grafikou

26. 6. 2013 17:43 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Retro City Rampage se povedlo spojit řadu aspektů her z éry osmibitové s moderním pojetím sandboxové hry, aniž by to při pohledu na staromilsky stylizovanou grafiku bylo jasné. Vysoká obtížnost, variabilita obsahu, nespočet vtípků a her ve hře však z Retro City Rampage dělají více než zajímavou volbu pro aktuální letní dny a večery plné deště, zimy a nudy. V této chvíli by vás ale Retro City Rampage mohla zajímat ještě o fous víc na konto právě probíhající slevové akce na Steam (3,49 Euro) či GoG (4,99 dolarů), potažmo díky updatu, jenž do hry přidává nový grafický mód a oficiální podporu modifikací.

Po stažení updatu (manuálně na GoG, automaticky na Steamu) můžete s pomocí vašich profesionálních grafických schopností vytvářet nové postavy i nová vozítka a měnit fonty i barevnou paletu. Tvorba modů probíhá v zásadě prostou editací .bmp souborů, které pak jednoduše aktivujete přímo z menu hry. Podrobný návod na tvorbu modifikací najdete v PDFku, které je součástí tohoto balíčku (bacha, přímý odkaz).

Druhou novinkou v rámci updatu je grafický mód Retro+, který posiluje prezenci realtime soft stínů a zdvojnásobuje počet zobrazovaných barev, což by dle tvůrce hry Briana Provinciana měl notně vylepšit zážitek ze hry. Původní grafický mód ve hře samozřejmě zůstává.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Další informace o hře hledejte na homepage a ještě zmíním, že si Retro City Rampage můžete vedle PC pořídit pro PS3, PS Vita, Wii a Xbla. A být vámi, za těch pár šupů bych, s ohledem na aktuální slevu ve výši 75 % z původní ceny, neváhal. Vážně je to výborná hra.

Nejnovější články