Revenge of Antares do Master of Orion přidá tři hratelné rasy
zdroj: Vlastní foto autora

Revenge of Antares do Master of Orion přidá tři hratelné rasy

21. 11. 2016 13:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Návrat stařičké strategie v novém kabátku Master of Orion si v recenzi Vaška Pecháčka odnesl sedmičku. Pokud vás tenhle sci-fi kousek oslovil, pravděpodobně vezmete zavděk velkým DLC Revenge of Antares, které vyjde 1. prosince. V jeho rámci se představí především trojice nových hratelných ras a nové možnosti, jak se dobrat vítězství.

Trojice nových hratelných ras zahrnuje Trilariany, Gnolamy a Eleriany. Vydání DLC doprovodí i velký update, v jehož rámci půjde najímat nové vůdce pro svou rasu a především se představí nová, nehratelná rasa Antarané, která poslouží jako základ pro speciální dějovou linku točící se kolem tohoto prastarého druhu. Jde o geneticky vytvořenou rasu, která postupuje galaxií ve svém tažení za podmaněním všeho a všech.

Za ně si ale nezahrajete, důležitější jsou charakteristiky tří nových přírůstků. Trilariané jsou mírumilovná vodní rasa, která zavrhla koncept války. Tedy, sice jej zavrhla, ale když na to přijde, dokáže zmobilizovat svůj „lid“ aby se vydal do boje. Gnolamové jsou nejlepší obchodníci galaxie. Mají obrovské zásoby financí a také hodně nezbytného štěstí, takže od nich čekejte spíš chytré triky a zákulisní boj.

Eleriané jsou xenofobní a do určité míry se izolují. Nemají problém s jinými rasami obchodovat a vyjednávat, ale agresivně reagují na jakoukoliv snahu o ovlivnění jejich kultury. Ostatně, ve videu níže se vám všichni tři aspiranti na novou rasu k hraní představí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články