Rico se po vydání Just Cause 4 pustí do křížku s pekelnými démony
zdroj: tisková zpráva

Rico se po vydání Just Cause 4 pustí do křížku s pekelnými démony

2. 11. 2018 9:54 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Rico Rodriguez se blíží na tornádu krve, explozí a speciálních nabídek. Just Cause 4 vychází už začátkem prosince, a tak je čas probrat ožehavé téma: expansion pass. V něm najdete tři zábavně vypadající DLC plus nějaké další benefity. Ona ožehavost pramení z toho, že je trochu šílené platit 90 eur za hru, o níž ještě neexistuje jediná recenze. Ale pokud už teď víte, že si nové střelené dobrodružství nenecháte ujít, nebo vás zajímá, proč vlastně bude Rico bojovat se samotným satanášem, čtěte dál.

Gold Edition, která obsahuje expansion pass a kterou seženete za oněch 90 eur například na Steamu, v sobě navíc ještě zahrnuje early access – čtyřiadvacetihodinový v případě původní hry, týdenní u budoucích rozšíření.

A právě o těch si teď něco řekneme. Vyjdou někdy během příštího roku a přinesou, jak jinak, nové výzvy, které musí Rico vyřešit. První se jmenuje Dare Devils a zaobírá se závoděním. Samozřejmě závoděním absolutně bez pravidel, při němž využijete řidičské i střelecké schopnosti přibližně ve stejné míře.

Druhé DLC jménem Demons (lokálně Los Demonios) je podle mě to nejpřitažlivější. Celou krajinu totiž posednou síly pekelné a Rico bude mít co dělat s nadpřirozeným nepřítelem. Vždycky jsem chtěl přivázat ďábla k výbušnému sudu, zaháknout ho za sukubu a pak je oba dva odmrštit ze skály, aby explodovali při dopadu na hladinu, a i když se mi to ve skutečném životě zatím nepodařilo, tohle zní jako slušná náhražka.

Poslední rozšíření, Danger neboli Agency Strikes Back, s sebou přinese elitní vojáky Ricova bývalého zaměstnavatele – špičkově vycvičené, dokonale vyzbrojené a bezvýhradně motivované. Jejich motivace: Ricova likvidace.

zdroj: Archiv

Za svou hromadu peněz dostanete to všechno plus další menší bonusy. Základní hra pak stojí standardně 60 eur. Dokonce vás ani nečeká žádná skromná sleva za předobjednávku, jen denní early access a jakýsi Deathstalker Scorpion Pack. Takže by se mělo vyplatit počkat, než bude hra (spolu s reakcemi hráčů i recenzentů) venku.

Nejnovější články