Rise of Venice dostane expanzi Beyond the Sea s novými městy
zdroj: tisková zpráva

Rise of Venice dostane expanzi Beyond the Sea s novými městy

6. 11. 2013 14:18 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Obchodně námořní středověká strategie Rise of Venice se povedla a dostala od náš hezkou sedmičku. Nemálo stratégů, milujících slanou vůni moře a cinkání zlata, tedy určitě potěší fakt, že byla oznámena expanze Beyond the Sea, která vyjde už 21. listopadu a bude stát 20 euro.

Jejím hlavním lákadlem bude rozšíření mapy o polovinu, která bude zahrnovat hned třináct nových měst. Jak říká tisková zpráva, od Marseille po Portugalsko se objeví nová města a s tím i nové obchodní příležitosti. Mezi hmotnými novinkami najdete i nový typ lodě - karavelu, na níž se plavil i Kryštof Kolumbus.

Beyond the Sea přinese ale i nové úkoly. Prvním druhem jsou rezidenční úkoly, které budete dostávat od jednotlivých členů rodiny a za jejich splnění dostanete speciální odměnu. Druhým typem úkolů budou dóžecí. Ty budou určené pro zkušené hráče a půjde o opravdovou výzvu. Kupříkladu dostanete za úkol zatočit v obchodních válkách s hlavním soupeřem Benátek, Janovem a jeho spojenci. Navíc bude v expanzi zahrnuta spousta vylepšení a úprav, které vzešly z komunity.

A jak to tak čtu, budu muset zase zapnout svůj stroj času a vyhradit si pár hodinek na Rise of Venice, protože koncepčně ta hra zní prostě skvěle. A ještě jednou pro pořádek, Beyond the Sea vychází 21. listopadu skrze Steam a další platformy digitální distribuce.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články