Rockstar Pass přinese nové případy do L.A. Noire
zdroj: tisková zpráva

Rockstar Pass přinese nové případy do L.A. Noire

31. 5. 2011 17:26 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tak už konečně se 100 procentní jistotou víme, co je to Rockstar Pass. Podobně jako v případě Cerberus Network u Mass Effect 2 plní Rockstar Pass roli placené aplikace, přes kterou si majitelé L.A. Noire mohou stahovat dodatečný – stažitelný obsah. Konkrétně se jedná o 7 DLC, čtyři z nich jsou dostupné na XBL už dneska, majitelé PS3 verze si je stáhnou až ve chvíli, kdy začne fungovat PlayStation Store (koncem týdne).

Rockstar Pass je dočasně nabízen za 10 babek / 800 MS bodů (normální cena bude 12 babek / 960 MS bodů), což vyjde levněji, než pak jednotlivá DLC kupovat postupně. A pro Rockstar je samozřejmě výhodnější, když si tímto způsobem DLC jakoby předplatíte, aniž byste měli potuchy o jejich kvalitě, než když se pak budete rozhodovat o jejich koupi kus od kusu.

Konkrétně si ode dneška můžete zakoupit následující DLC (nejsou to všechno samostatné případy): The Badge Pursuit Challenge a detektivní obleky Sharpshooter / Broderick vás vyjdou na 2 dolary / 160 MS bodů, respektive na 1 dolar / 80 MS bodů (necítíte vůni koňského brnění z Oblivion?). DLC případy The Naked City (mravnostní) a A Slip of the Tongue (dopravní) vás pak přijdou na 4 dolary / 320 MS bodů každý.

V průběhu června (21.) vyjde ještě případ Nicholson Electroplanting a 12. července zakončí sérii doposud oznámených DLC případ s názvem Reefer Madness, oba dva budou opět stát 4 dolary / 320 MS bodů. Členové Rockstar klubu dostanou navíc exkluzivně zdarma další detektivní oblek a pušku. Pokud členy nejste, měli byste být, pokud vás další bambitka a nový ohoz do hry rajcuje.

Další informace o hře najdete na homepage, určitě nevynechejte i naši recenzi.

 

Nejnovější články