Rozdáváme 10 kódů na prémiový MERC balíček do Armored Warfare
zdroj: tisková zpráva

Rozdáváme 10 kódů na prémiový MERC balíček do Armored Warfare

30. 11. 2015 16:45 | Novinky | autor: Redakce Games.cz

Stejně jako prakticky každý, kdo se hráčům snaží prodat nějakou službu nebo konkrétní hru, nabídla i My.com na Černý pátek hráčům tankové onlineovky Armored Warfare slevy, úlevy a speciální akce. Měly třeba podobu bonusů na reputaci nebo možnosti zajistit si prémiový čas, ale v nabídce je i loterie o speciální MERC verze prémiových vozidel, potažmo několika balíků těchto vozidel, která jindy koupit nepůjde. A protože si rádi hrajeme na ty hodné a uvázlo nám v rukách deset kódů na MERC Pack v hodnotě 43 euro, tak je desítce zájemců z vašich řad prostě a jednoduše jen tak dáme.

Jak se k jednomu s desíti kódů dostat? Jednoduše pošlete na mail soutez.games@tiscali.cz email s předmětem Armored Warfare. Zítra ráno vybereme deset z vás a kód s instrukcemi jim pošleme. Kód jim zajistí MERC Pack v hodnotě 43 euro, který obsahuje následující: 

- LAV 150 90 MERC
- AMX 10P 90 MERC
- MBT-70 MERC
- Zhalo-S MERC
- VFM 5 MERC
- 30% boost na 2 týdny

Pokud jde o Black Friday akci v souvislosti s Armored Warfare, první část už proběhla. Loterie, ve které můžete vyhrát jednu z několika desítek MERC verzí prémiových vozidel poběží od 4. do 6. prosince. Zapojit se do loterie můžete tak, že v daném období vyhrajete alespoň pět bitev. Detaily najdete v tomto článku.

 

zdroj: Cinemart

Až do šestého prosince si mohou navíc zájemci koupit speciální MERC verze vozidel buď ve třech balíčcích, nebo separátně.

Za 43 euro je dostupný výše zmíněný MERC balíček, který můžete od nás získat zdarma. Za 20 euro si můžete koupit Shishkin MERC Pack, který obsahuje Zhalo-S MERC, VFM5 MERC, 25% bonus na reputaci a kredity na 1 týden. Za necelých 24 euro pak můžete mít Wölfli MERC Pack, který obsahuje LAV 150 90 MERC, AMX-10P PAC 90 MERC, MBT-70 MERC a rovněž 25% bonus na reputaci a kredity na 1 týden.

Další informace o Black Friday nabídce v souvislosti s Armored Warfare získáte na oficiálních stránkách.

Nejnovější články