Rozšířená edice Shadowrun: Hong Kong přináší zdarma šestihodinovou kampaň
zdroj: tisková zpráva

Rozšířená edice Shadowrun: Hong Kong přináší zdarma šestihodinovou kampaň

8. 2. 2016 10:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Stejně jako Dragonfall, i Shadowrun: Hong Kong se dočkal Extended Edition verze, která vylepšuje původní hru (už tak skvělou) v řadě prvků a dodává ke hře, kromě bonusové kampaně, také třeba skoro dvouhodinový vývojářský komentář. Sympatické je, že se všem majitelům původní Shadowrun: Hong Kong automaticky hra updatuje na Extended Edition, takže se můžete pustit do bonusového obsahu.

Samotná bonusová kampaň by vám měla zabrat cca šest hodin a příběhově navazuje na konec původní hry. Vy a váš tým runnerů se budete moci pomstít korporátní policii, která vám šla po krku v původní kampani. Čekejte tedy novou zápletku, prostředí i postavy. Co se týče úprav, jimiž Extended Edition prošla a které se vám také aktivují, předělaný byl vzhled a hratelnost v Matrixu, který některé hráče iritoval svým novým pojetím.

Nově budou klíčové momenty v příběhu vyprávěny skrze ručně malované animované obrazovky, vylepšené zvuky a celkové prolínání bojového hudebního motivu, přepracováno bylo uživatelské rozhraní a inventář by měl být intuitivnější, jinak vypadá strom s kyberwarem a hlavně ve hře najdete nové kyberzbraně, které do sebe můžete namontovat. Mágové se pak dočkají nových Foci.

Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition si můžete pořídit na GOG nebo Steamu, na obou platformách s 50% slevou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články