Rozšíření Flashpoint pro BattleTech přidá 30 hodin endgameového obsahu
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření Flashpoint pro BattleTech přidá 30 hodin endgameového obsahu

19. 10. 2018 11:12 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jakub Kovář nebyl z tahové strategie BattleTech moc nadšený a i nás v redakci ambiciózní projekt ve výsledku spíš zklamal, než aby naplnil nemalá očekávání od tvůrců série Shadowrun. To ale neznamená, že by se nenašla stálá základna fanoušků. Hra se stále hraje a koncem listopadu se vás pokusí přilákat zpět obřím rozšířením.

DLC Flashpoint bude plnit funkci endgameového obsahu, tedy zacílí na hráče, kteří jsou v BattleTechu kovanými MechWarriory. Šéf vývoje a spoluzakladatel studia Harebrained Schemes Mitch Gitelman ve videu níže vyjmenovává čtyři styčné body rozšíření, mezi kterými zazní i jeho velikost. Za 20 eur dostanete obsah na dalších 30 hodin.

O ten se postarají titulní krátké příběhy, které jsou navzájem provázané a tvoří tak nový režim kariéry. Flashpoint dále rozšíří garáž zaparkovaných bojových mechů o tři nové kousky, pošle vás na nové mise, ve kterých zabíráte tři různé body, a rozehřeje vaše kovová srdce v nové tropické oblasti.

zdroj: Archiv

DLC Flashpoint vyjde digitálně 27. listopadu za zmíněných 20 eur, přičemž do té doby je ve slevě za 18. Na kartě základní hry se navíc objevily dvě nové možnosti. První z nich je season pass za 50 dolarů (dočasně 40), který v sobě obsáhne tři plánovaná rozšíření – Flashpoint, Urban Warfare a třetí zatím neoznámené.

Pokud BattleTech ještě nemáte, můžete sáhnout po edici Mercenary Collection, která v sobě snoubí základní hru s obsahem Deluxe edice a season passem. Samotná hra vás v porovnání s touto kompletní edicí vyjde zhruba na polovic.

Nejnovější články