Rozšíření Heroes of Skyrim přidá do karetní hry The Elder Scrolls: Legends draky a vlkodlaky
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření Heroes of Skyrim přidá do karetní hry The Elder Scrolls: Legends draky a vlkodlaky

12. 6. 2017 17:15 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jo, mít tak o trochu víc času, hned bych se pustil do hraní The Elder Scrolls: Legends. Skutečnost, že mou kvótu karetních her momentálně kompletně naplňuje skvělý Gwent, nic nemění na tom, že Bethesda vytvořila velmi zábavného konkurenta Hearthstone, který se nebojí nových mechanik a zlepšováků. A brzo bude ještě nabitější než kdy dřív. Na konci června totiž vyjde rozšíření Heroes of Skyrim.

V něm vás čeká více než 150 nových kartiček, a jak by uhodl naprosto každý, kdo odehrál aspoň úvodních deset minut The Elder Scrolls V: Skyrim, hlavní roli budou hrát draci. Dorazí nejen legendární Alduin a Paarthurnax, ale i jejich slabší bratranci. Jejich specialita? Odmění vás za hraní jiných draků. Nechci předbíhat, ale specializované dračí balíčky rozhodně vypadají jako lákavá možnost.

Draci do hry zasáhnout i jinak než jen ve své okřídlené, oheň chrlící podobě. Důležitým prvkem rozšíření bude jejich řeč. Stejně jako v původním RPG mají výkřiky v dračí řeči tři úrovně, což v praxi znamená, že každé další použití konkrétního mocného slova bude účinnější. Zahrajete ho poprvé, efekt bude malý. Zahrajete ho podruhé, efekt bude silnější. Trojka už pak může být přímo devastační. Dokonce prý budou existovat karty zvyšující úroveň výkřiků, takže i tady se stejně jako u samotných draků nabízí celá škála různých synergií.

zdroj: Archiv

A pak tu máme ještě všemi oblíbené vlkodlaky z frakce Společníků, severské variace na Cech bojovníků. Jejich specialitou je přeměna z měkkého růžového člověčího těla do chlupaté monstrózní podoby. K tomu dojde, pakliže je karta některého Společníka vyložená na stole ve chvíli, kdy praskne jedna z vašich run. Průměrný válečník se rázem může změnit v noční můru pro každého soupeře.

Na oficiálních stránkách Bethesdy se v příštích týdnech dozvíte detaily o dalších mechanikách a starých známých, které vás v The Elder Scrolls: Legends – Heroes of Skyrim čekají. Prý se dočkáte hlavních hybatelů událostí kolem občanské války, a vývojáři nezapomněli ani na místní magickou univerzitu. Rozšíření bude spuštěno na PC i mobilních platformách 29. června.

Nejnovější články