S Rise of Samurai vyjde pro Shogun 2 i mohutný patch
zdroj: tisková zpráva

S Rise of Samurai vyjde pro Shogun 2 i mohutný patch

27. 9. 2011 14:50 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

O DLC k Total War: Shogun 2 s názvem Rise of the Samurai už jsme psali.

Mnohem zajímavější je však nyní patch, jenž bude vydání DLC doprovázet, a který by měl hru obohatit o spoustu nových prvků a bonusů. Jedním z nich jsou hrady, které budou jen pro kampaň Shogun 2 (tedy ne pro DLC) a představí tři nové hradní komplexy včetně obrovitého hradu prvního stupně. Měl by být větší, než cokoliv, co jste ve hře dosud dobývali/bránili.


Další novinkou bude jedenáct nových map a spousta úprav multiplayerového hraní, které je u Shogun 2 velmi oblíbené. Hlavní změny budou mít dopad na body vlivu, které budou více ubývat, ať už v rámci kontroly území, nebo prohrou v bitvách. Stejně tak by mělo být zlepšeno vyhledávání a prohlížení momentální situace v online hře. Dostanete se k novým vylepšením u vašich avatarů. Zvláště propracována byla mechanika prestiže, která půjde aplikovat po dosažení 10. úrovně, kdy se vám třeba vyresetují skilly, dojde k povýšení jednotek na veterány a získání nových veteránských slotů. A tím výčet novinek nekončí.

Obléhání bylo prodlouženo na 45 minut, námořní bitvy byly posunuty počtem jednotek dolů, za účast v drop-in bitvách dostane váš avatar zkušenosti. Navíc budou organizovány víkendy, kdy budete moci získávat zkušenosti snadněji. Všechny detaily ohledně patche najdete třeba zde.

Nejnovější články