S updatem Target Locked vesmírná strategie Endless Space 2 doslova vzplane
zdroj: tisková zpráva

S updatem Target Locked vesmírná strategie Endless Space 2 doslova vzplane

13. 9. 2017 17:27 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Komplexní 4X tahovka Endless Space 2 navázala v květnu na úspěch svého o dost staršího předchůdce a přestože se zatím nemůže chlubit podobnými prodejními čísly, tvůrci z Amplitude Studios neustále obohacují herní obsah Endless Space 2. Dokazuje to i nový, opravdu velký update s názvem Target Locked.

V červnu, pouhý měsíc po vydání, se Endless Space 2 rozrostla o první update s příběhovou misí Stellar Prisoner, ve které jste zachraňovali tajemného vězně z neutronové hvězdy. Ta zároveň posloužila jako nový prvek ve hře více hráčů. Update se postaral i o dvojici nových hrdinů, dvě planety a vylepšení třeba umělé inteligence a modovacích nástrojů.

Update Target Locked je nadupaný obsahem, stejně jako Stellar Prisoner. Již z názvu je jasné, že se tentokrát dočkáte akčnější náplně, o kterou se postarají dva nové typy lodí – stíhače a bombardéry. Zatímco stíhače slouží spíše jako doprovod vašeho křižníku a rychlá reakce na blížící se nebezpečí, bombardéry jsou přesně tím nebezpečím. Malé lodě se hbitě dostanou na dosah nepřátelských bitevníků a zasypají je desítkami bomb.

zdroj: Archiv

Aby to celé lahodilo oku, exploze lodí budou vypadat líp a přibyly nové filmečky vybuchujících planet. Nové lodě byly zakomponovány do vývojového stromu, kde se dají odemknout i jejich silnější verze a byly jim přiřazeny nové taktické karty a moduly.

Ani tentokrát nechybí nový příběhový úkol, ve kterém se musíte vypořádat s technologicky pokročilými vesmírnými piráty, jejichž řádění začalo fušovat do řemesla úplně všem. Zapomeňte proto na sváry s konkurencí, je na čase se spojit. A rovnou třeba s novou hrdinkou Jennifer Rach, kterou možná znáte z první Endless Space.

Obsahu zdarma tak rozhodně není málo a dle slov vypravěče v doprovodném videu rozhodně není update Target Locked poslední. U příležitosti vydání nového obsahu je hra na Steamu pod 25% slevou za 30 eur v běžné edici a za 38 eur v deluxe edici (soundtrack, skiny, hrdinové).

Nejnovější články