Sea of Thieves čeká rok plný bezplatného obsahu
zdroj: tisková zpráva

Sea of Thieves čeká rok plný bezplatného obsahu

16. 4. 2018 15:19 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Aktuální novinka od Rare se setkala se snad všemi druhy přijetí. Někdo na ni nedá dopustit, dalšímu je úplně ukradená, jinému přijde vyloženě špatná. Studio naštěstí není hluché k volání nespokojených hráčů a postupně do hry implementuje žádané funkce. A tvůrci mají vlastní velké plány, jak Sea of Thieves rozšířit v nejbližších i vzdálenějších měsících.

Zatím je brzy nazírat do příštího roku, ale úplně postačí zůstat v tom právě probíhajícím. Sea of Thieves se letos dočká pěti obsahových updatů, z nichž první dorazí již v květnu, další dva během léta a zbylé dva ke konci roku 2018. Zatím to vypadá, že každý z nich obohatí pirátský svět o novou hrozbu v podobě eventu a přidá blíže neurčené nové herní mechanismy a odměny.

V případě prvního updatu s názvem The Hungering Deep se vydáte na lov mořské bestie, na vlnách druhého Cursed Sails připluje nový typ lodí a třetí Forsaken Shores vás vezme do neprobádaných končin. Zbylé dva zatím nemají ani jméno. Kromě těchto pěti updatů vyhlížejte i události na týdenní bázi, které rovněž uvedou nové mechanismy a nabídnou další vyžití ve světě Sea of Thieves.

Nejnovější články